Scene de groază într-un cartier al Aradului. Un marocan a încercat să se sinucidă în plină stradă

0
Publicat:

Un marocan a vrut să îți pună capăt zilelor pe o stradă din cartierul arădean Micălaca. Acesta a fost văzut de către polițiștii locali exact în momentul în care voia să își taie venele cu un obiect ascuțit. 

Bărbatul a fost încătușat și urcat în ambulanță FOTO Poliția Locală
Bărbatul a fost încătușat și urcat în ambulanță FOTO Poliția Locală

La fața locului a fost chemată imediat și ambulanța.

„În data de 24.11.2023, agenții de poliție locală cu atribuții în domeniul ordinii publice au intervenit în scopul prevenirii unui act sinucigaș, solicitând sprijinul ambulanței pentru transportarea la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a unei persoane care a încercat să se automutileze. Astfel, aflat în patrulare în jurul orei 24:00, în cartierul Micălaca, echipajul a identificat o persoană foarte agitată, ce umbla haotic gesticulând și urlând, în timp ce a scos dintr-un ghiozdan pe care îl purta asupra sa, un obiect ascuțit, cu care a încercat să-și taie venele”, declară reprezentanții Poliției Locale. 

La depistarea acestor semnale ce avertizau posibilitatea unui act sinucigaș, polițiștii locali au procedat imediat la încătușarea bărbatului, până la sosirea ambulanței la fața locului, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. 

Reprezentanții Poliției Locale mai menționează că:„ R.Y., în vârstă de 40 de ani, de origine din Maroc, după efectuarea controlului medical la SCJUA, a fost transportat și internat la Secția de Psihiatrie, pentru evaluare și intervenție psihoterapeutică”. 

Nu este prima oară când un cineva din cadrul Poliției Locale salvează un om. Amintim că în urmă cu câțiva ani intervenţia promptă a unui poliţist local a scăpat de la moarte o femeie de aproximativ 60 de ani. Aflată, în Târgul Dragaica din judeţul Buzău, femeia s-a înecat cu o bucată de carne şi a cazut secerată la pământ. Salvarea  prin manevara Heimlich a venit de la agentul de poliţie locală Iulian Mihalcea, fost multiplu campion al României la kick-boxing.

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite