Restricţii de circulaţie pentru români, din cauza Zilei Naţionale a Ungariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trecerea în Ungaria va fi interzisă pentru TIR-uri
Trecerea în Ungaria va fi interzisă pentru TIR-uri

Românii care doresc să meargă în Ungaria vor avea parte de o serie de restricţii de circulaţie. Vizaţi sunt şoferii de TIR-uri care vor fi afectaţi de orarul de week-end, dar şi de Ziua Naţională a Ungariei (15 martie).

Ministerul Afacerilor Externe avertizează românii care tranzitează teritoriul Ungariei că, în perioada zilelor nelucrătoare de 14 şi 15 martie 2016, cu prilejul Zilei Naţionale a Ungarie (15 martie), vor fi restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de transport marfă a căror masă totală depăşeşte greutatea de 7,5 t.

Astfel, restricţiile au loc începând cu ziua de sâmbătă, 12 martie 2016, ora 22:00, ora Ungariei, şi până duminică, 13 martie 2016, ora 22.00, ora Ungariei – conform reglementărilor aferente sfârşitului de săptămână; începând cu ziua de luni, 14 martie 2016, ora 22.00, ora Ungariei şi până marţi, 15 martie 2016, ora 22.00, ora Ungariei – conform reglementărilor aferente sărbătorilor legale.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

În judeţul Arad este Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac; Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, Punctul de Trecere a Frontierei Turnu şi  Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand.

Vă mai recomandăm: Restricţii de circulaţie în Chişinău

Restricţii extinse pe Defileul Jiului: traficul rutier pe DN 66 va fi oprit şase zile din săptămână până în 30 octombrie

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite