Paula Seling va cânta la o gală de elită din vestul țării. Premiile poartă numele unor personalități care provin din comunitate VIDEO

0
Publicat:

Aradul este județul din România care își premiează elitele. Totul în cadrul unei gale de excepție care o are ca invitată pe Paul Seling. Este vorba despre Gala Elitelor Arădene, aflată la a treia ediție.

Paula Seling va veni la Arad FOTO arhivă personală
Paula Seling va veni la Arad FOTO arhivă personală

Consiliul pentru Elitele arădene, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad în parteneriat cu Marea Lojă Națională din România, la inițiativa asociațiilor: Fraternitas 37, Concordia 271, Preparandia 345, Milan Tabacovici, Aurel Ardelean Academica, SF 6020, Casa cu Lacăt, organizează cel mai important eveniment de recunoaștere a valorilor locale - Gala Elitelor Arădene, ediția a 3-a.

Având ca parteneri Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad, Filarmonica Arad, Centrul Cultural Județean Arad, și Asociația EMERA, precum și reprezentanți ai mediului academic și de afaceri, evenimentul se va desfășura pe data de 23 martie 2024, de la ora 19.00, la Palatul Cultural din Arad.

Anul trecut Gala s-a bucurat de un real succes
Anul trecut Gala s-a bucurat de un real succes

În cadrul galei se vor acorda șase premii în valoare de 6.000 de lei fiecare, destinat personalităților din comunitatea noastră care s-au distins prin performanțele lor excepționale, reafirmând astfel angajamentul organizatorilor față de valorificarea și susținerea elitelor arădene.

Premiul Caius Iacob – pentru matematică, științe inginerești;

Premiul Dimitrie Cameniță – pentru științe sociale, economie și antreprenoriat;

Premiul Sever Frențiu – pentru științe umaniste și arte;

Premiul Aurel Ardelean – pentru științe biologice și biomedicale;

Premiul Ștefan Augustin Doinaș - pentru performanțe deosebite în educație;

Premiul Francisc Von Neuman – pentru promovarea imaginii Aradului.

Acest proiect se bucură de susținerea financiară a celor mai importante companii ce își desfășoară activitatea în județul Arad, o dovadă clară a angajamentului lor față de valorile și dezvoltarea locală.

Mă bucur că un astfel de eveniment capătă și patina timpului și a tradiției în orașul nostru. Dincolo de recunoașterea meritelor celor care au făcut performanță și prin munca lor au atins niveluri mari de realizare în fiecare domeniu, este mesajul pe care îl transmitem tinerei generații că performanța este recunoscută și apreciată. Mulțumesc Consiliului pentru Elitele arădene și universităților din orașul nostru, că duc mai departe acest proiect, spre binele comunității noastre”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Momente artistice ale Paulei Seling

Directorul Asociației Fraternitas 37, Nicolae Iancu, a punctat că anul 2024 înseamnă o muncă asiduă din partea lor, dar cu siguranță ea va fi încununată cu succes.

„Venim în fața tinerei generații cu niște modele care au realizat foarte mult în activitatea lor și asupra cărora își pot îndrepta atenția ca să aibă un drum bătătorit pe care să poată merge. Din acest an avem un nou partener, Asociația EMERA, grație căruia pe holurile Palatului Cultural va fi supusă atenției publicului o expoziție de pictură a tânărului pictor arădean Bogdan Țigan, care va expune douăsprezece tablouri cu o temă numită generic «Renașterea». De asemenea la etaj, va fi încă o expoziție de pictură semnată de pictorul arădean Sever Frențiu care, de asemena, va expune tot douăsprezece tablouri. Din dorința de a promova valorile arădene, în debutul galei, primul moment artistic va fi susținut de Gianina Giblac, o tânără artistă din Arad, iar următoarele momente artistice vor aparține Paulei Seling.”, a precizat Nicolae Iancu. 

Ce înseamnă premierea elitei pentru comunitate

Gala Elitelor Arădene este un eveniment emblematic ce își propune să celebreze și să recunoască contribuțiile remarcabile ale personalităților locale în diferite domenii, consolidând astfel temelia societății arădene prin promovarea excelenței.

„Într-o epocă dominată de rapiditate și cantitate, valori care adesea umbresc principiile excelenței și performanței, ne propunem să aducem o schimbare revitalizantă în comunitatea noastră, punând accentul pe calitate și pe realizări de lungă durată, în contrast cu individualismul care tinde să eclipseze celebrarea succeselor comune. Suntem inspirați de spiritul inconfundabil al arădenilor din trecut, care știau că uniți putem atinge culmi mai înalte decât am putea individual, prin încurajare, recunoaștere și susținere reciprocă. Acesta este fundamentul pe care construim evenimentul nostru”, spun organizatorii.

Aceștia mai subliniază că își asumă misiunea de a descoperi și sărbători membrii comunității locale, care, prin contribuțiile lor valoroase, au modelat societatea arădeană și care, poate în ultima vreme au rămas nedrept de mult în umbră.

„De asemenea, recunoaștem și îi celebrăm pe aceia care au pus deoparte individualismul, contribuind astfel la construcția unei noi realități comunitare. ne dorim ca acest eveniment să fie o oază de armonie și unitate, un moment în care tumultul cotidian se oprește pentru a celebra revederea, realizările și unitatea arădeană. Vrem să fie un izvor de energie pentru cei ce se străduiesc să exceleze și, uneori, se îndoiesc de sensul eforturilor lor”, adaugă organizatorii. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite