Nicolae Ioţcu are un salariu de sub o mie de euro, dar o avere impresionantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, se află în topul  celor mai bogaţi preşedinţi de consilii judeţene.

O statistică din anul 2011, adică din cursul mandatului trecut, arată că Ioţcu era situat pe locul cinci în clasamentul averilor şefilor de CJ-uri, cu o avere estimată la aproape 734.000 de euro.

Deşi după alegerile locale din vara anului trecut nu a mai apărut nici un clasament al averilor şefilor de consilii judeţene din ţară Nicolae Ioţcu pare a rămâne în top.

În ultima declaraţie de avere, depusă în luna februarie a acestui an se arată că Nicolae Ioţcu deţine trei terenuri, unul dintre ele are 1000 de metri pătraţi.

De asemenea, acesta are un apartament dobândit în anul 2011, cu o suprafaţă de 231 metri pătraţi şi o vilă de 366 mp în comuna Vladimirescu. Tot în declaraţia sa de avere preşedintele CJA declară că are deschise nu mai puţin de 12 conturi bancare.

Dintre acestea unul singur e mai vechi, respectiv din anul 2005, în valoare de 634,57 lei. De asemena, are două conturi în dolari americani de peste 66. 000. Trei conturi în euro printre care şi un cont de investiţii, valoarea lor totală fiind de peste 160.000. 

Are în total şapte conturi în lei la diferite bănci care cumulează peste 2 miliarde şi jumătate lei vechi, în care este inclus şi un fond de investiţii. La toate aceste sume fabuloase enumerate anterior se adaugă şi un împrumut pe care preşedintele CJA l-a acordat în nume personal de 15.000 euro.

Ciudat este faptul că în anul 2011, Nicolae Ioţcu a luat un credit de 89.000 euro, iar un an mai târziu un împrumut de aproximativ jumătate de miliard de lei vechi de la altă bancă. De asemenea, în anul 2012 a vândut un autoturism cu 80.000 lei. Suma pe care Nicolae Ioţcu o ia ca urmare a faptului că este şef al CJ Arad pe un an de zile este de 50.310 lei. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite