Mii de arădeni au fost în stradă la miezul nopţii. Primarul a transmis un mesaj pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi temperatura a fost scăzută în noaptea dintre ani, o parte dintre arădeni au ales ca miezul nopţii să-l petreacă în faţa Primăriei unde a avut loc un concert şi un foc de artificii.

Oamenii au avut cu ei sticle de şampanie şi petarde. Fiecare a petrecut cum a ştiut mai bine, mai ales că pe platoul din faţa Palatului Administrativ, căsuţele de lemn amenajate cu ocazia Târgului de Iarnă au fost deschise. Numărul celor care au întâmpinat anul nou în stradă s-a ridicat la câteva mii.

În acest an primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a transmis prin reţeaua de socializare  Facebook un mesaj cetăţenilor:

„Dragi arădeni, doresc să vă mulţumesc şi pe această cale pentru sprijinul şi prietenia pe care mi le-aţi oferit pe tot parcursul anului 2012. A fost un an plin de evenimente, dar pentru mine a fost, în primul rând, anul în care am obţinut, cu sprijinul dumneavoastră nemijlocit, cel de-al treilea mandat de primar al municipiului Arad, anul în care am obţinut, de asemenea, titlurile de Primarul anului şi, respectiv, Politicianului anului. Aceste realizări sunt, de fapt, ale dumneavoastră, ale arădenilor. Sunt conştient că mare parte dintre realizări vi le datorez dumneavoastră, aradenilor vrednici, care aţi înţeles proiectele pe care le am pentru Arad. Pentru 2013 îmi doresc în primul rând sănătate pentru a avea cel puţin aceeaşi putere de muncă, dar şi înţelegere”.

Acesta a vorbit şi despre cariera politică:

„În plan politic, 2013 va fi un an important pentru cariera mea, Pentru Arad, 2013 este anul în care vom începe bătălia pentru ca oraşul nostru să devină în 2021 Capitală Culturală Europeană. Este un obiectiv greu, ambiţios, dar care poate fi realizat, deoarece mă bazez pe valorile Aradului, pe susţinerea dumneavoastră şi pe dorinţa noastră, a tuturor, de a vedea Aradul printre primele oraşe ale Europei. În încheiere, vă doresc ca în Noul An să vă caracterizeze curajul, demnitatea, optimismul, măsura şi echilibrul, solidaritatea şi grija faţă de aproapele nostru”. 
AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite