FOTO Grădiniţa de la Livada a fost pictată de către tinerii voluntari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O parte dintre tinerii care au participat la decorarea grădiniţei
O parte dintre tinerii care au participat la decorarea grădiniţei

O echipă formată din 20 de voluntari ai Centrului Judeţean de Voluntariat Arad a participat la o acţiune de înfrumuseţare a Grădiniţei P.N. Livada.

Tinerii au lucrat timp de opt ore sub ochii admirativi ai celor mici.

„Cele mai frumoase şi mai expresive personaje de poveste şi desene animate au populat, cu nesfârşita lor drăgălăşenie, universul celor mici, voluntarii întrecându-se pe ei înşişi şi de data aceasta cu un număr de picturi record în cele opt ore de lucru. Soare, bucurie şi culoare… culoare, soare şi bucurie… aşa s-ar putea defini, simplu, atmosfera care a molipsit la un moment dat şi pe educatoarele grădiniţei, care s-au implicat, cu multă dăruire, la conturarea personajelor din lumea copiilor alături de voluntari. Îi felicităm pe toţi «artiştii», cu acest prilej, de la cel mai mic la cel mai mare, atât pentru diversitatea personajelor alese cu mult bun-gust, pentru execuţia lucrărilor, cât şi pentru timpul petrecut din convingere personală în folosul comunităţii”, spun reprezentanţii Centrului Judeţean de Voluntariat Arad. 

Munca voluntarilor nu a fost una uşoară.

Pentru pictarea prinţesei care domină un întreg perete al grădiniţei a fost nevoie de o muncă neîntreruptă timp de şapte ore.

Mai puteţi citi: FOTO Voluntarii vor picta toate grădiniţele şi centrele de copii din Arad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite