Dansatori români, aproape de finala Mondialului din Portugalia. Andreea Silvana și Patrik Haizar sunt campionii naționali VIDEO

0
Publicat:

Dansatorii români Andreea Silvana Haizar și Patrik Haizar din Arad sunt semifinaliști la Campionatul Mondial din Portugalia și la doar un pas de calificarea în marea finală la categoria Seniori 1 Latino.

Au pus România pe harta lumii în dans FOTO Patrik și Andreea Haizăr
Au pus România pe harta lumii în dans FOTO Patrik și Andreea Haizăr

Este o performanță istorică pentru dansul sportiv arădean la cel mai înalt nivel, performanță care pune județul Arad și România pe harta internațională a dansului sportiv.

Astfel, weekendul 28-29 octombrie 2023 pe ringul de dans din Portugalia s-au întrecut cele mai bune perechi din lume. Peste 16 țări și-au trimis campionii și vicecampionii la cea mai importantă competiție din acest an, Campionatul Mondial din Portugalia.

A fost o înfruntare a campionilor, iar România a fost reprezentată cu succes de arădenii Patrik și Andreea Haizăr în calitate de campioni naționali.

Pe Locul 8 din 49 de perechi participante

După un maraton de 4 runde și cu un dans extraordinar, ei au reușit calificarea în semifinalele Campionatului Mondial și au fost la doar un pas de calificarea în primele 6 perechi din finală, terminând pe locul 8 din 49 de perechi participante.

Mulțumim partenerilor noștri de la acest Campionat Mondial MOOV Leasing pentru susținere. Ne-ați făcut drumul mai ușor. Mulțumim din suflet. Mulțumim prietenilor noștri de la Man Constructii care ne sunt alături încă de la început. Mulțumim din inimă Împreună suntem mai puternici. Mulțumim antrenorilor noștri Sargu Brigitte, Tóth Noémi, Toth Istvan, Rosut Bogdan, pentru că ne sunteți alături. Mulțumim copiilor și sportivilor noștri de la Royal Steps Arad, cât și părinților lor pentru susținere, energie pozitivă, gandurile bune și încurajări”, spun cei doi.

Astfel, Andreea Silvana Haizar și Patrik Haizar continuă să fie un exemplu viu pentru comunitate, pentru sportivii royali, dar și pentru actuala și viitoarea generație de dansatori arădeni.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite