Cazul francezului care s-a aruncat din mașină pe A1. Motivul halucinant care l-ar fi determinat să sară VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cetățeanul francez care s-ar fi aruncat din mașina aflată în mers pe Autostrada A1 ar fi amenințat că se sinucide. Gelozia ar fi stat la baza gestului șocant pe care acesta l-a făcut joi, 28 septembrie, după ce s-a certat prietena sa.

Incidentul șocant este anchetat de polițiști, iar surse din anchetă spun că bărbatul s-ar fi aruncat singur din mașină, pe fondul unei dispute avute cu prietena sa, care se afla la volan, relatează aradon.ro.

Se pare că totul ar fi pornit de la o ceartă între cei doi, în timp ce se aflau în mașină pe A1. Femeia conducea spre Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. După un schimb aprins de replici, bărbatul în vârstă de 62 de ani i-ar fi spus femeii de 38 de ani că se va sinucide. Se pare că acesta a deschis de 2 ori portiera, încercând să se arunce din mașină, însă de fiecare dată, femeia de la volan a reușit să îl tragă în interior. A treia oară însă, șoferița a fost distrasă de câinele care se afla pe bancheta din spate.

Bărbatul s-a aruncat din mașina aflată în mers FOTO Captură video
Bărbatul s-a aruncat din mașina aflată în mers FOTO Captură video

A fost distrasă de un câine

În momentul în care cetățeanul francez a deschis din nou portiera, patrupedul a sărit din spate. În acea clipă, femeia a fost distrasă de câine și nu și-a mai prins partenerul. Acesta s-a rostogolit pe asfalt zeci de metri, moment surprins de camerele de supraveghere de pe autostradă. Femeia a reușit să oprească mașina la aproximativ 200 de metri după locul în care francezul a sărit. Ea i-a acordat primul ajutor, iar alți șoferi care au văzut incidentul au sunat la 112.

Pacientul a ajuns la noi cu traumatisme multiple, un traumatism cranian sever, multiple escortații și o fractură de membru superior stâng”, spune dr. Cătălin Hreniuc, directorul medical al Spitalului Județean.

Iubita francezului a fost audiată de polițiștii arădeni, însă a fost lăsată să plece. Reprezentanții spitalului si polițiștii încearcă să ia legătura, prin intermediul Ambasadei Franței la București, cu familia bărbatului, starea de sănătate a acestuia fiind gravă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite