Brigada de fete din galeria UTA. Meciurile Bătrânei Doamne au devenit mai animate FOTO VIDEO

0
Publicat:

Din pasiune pentru fotbal și pentru a-i susține permanent pe fotbaliștii care joacă pentru echipa UTA, mai multe microbiste din Arad au înființat o brigadă denumită Red Ladies, „Doamnele roșii“, după culoarea clubului.  

Fetele au fost prezente la meciul care a avut loc sâmbătă FOTO Ramona Elena
Fetele au fost prezente la meciul care a avut loc sâmbătă FOTO Ramona Elena

Astfel, Aradul a devenit singurul județ din țară care are o brigadă de fete ce va însoți echipa la toate meciurile.

Brigada de fete poartă denumirea Red Ladies UTA Arad și o are ca lider pe Ramona Elena, o arădeancă inimoasă cunoscută pentru actele de caritate pe care le face pentru copiii cu cancer. Ea este de altfel o persoană care a luptat cu această boală pe care a învins-o.

Brigada a partipicat la primul meci 

Primul meci la care a participat brigada de fete și în care le-a adus noroc băieților a fost cel disputat în weekend, dintre UTA și Sepsi (2-1).

Ramona Elena a înființat brigada la finalul anului 2023, iar cu ocazia revenirii echipei acasă cei care au fost la stadion au avut ocazia să le vadă pe fete.

Ramona este nelipsită de la meciurile Bătrânei Doamne, iar fetele care fac parte din brigadă lucrează în diferite domenii de activitate, însă în zi de meci sunt acolo. 

De-a lungul anilor am fost prezentă la meciurile UTA în deplasări, iar de aici mi-a venit ideea să îmi fac brigadă de fete și să fim alături de echipă și în deplasări, dar și acasă. Știu că sunt multe fete UT-iste și le așteptăm să facă parte din acest grup. Ne dorim să progresăm cât mai mult împreună pentru a duce spiritul UT-ist cât mai departe”, a declarat Ramona Elena.

Printre cele care fac parte din brigadă se numără și o mamă cu fiica ei (Nicoleta și Miriam), care sunt nelipsite de la meciurile Bătrânei Doamne. Partidă de partidă, ele s-au aflat în peluză unde au cântat alături de băieții din galerie, iar la meciul cu Sepsi au cântat alături de fetele din brigadă.

„Precum Bătrâna Doamnă este unică în țară, așa suntem și noi Red Ladies”, mai spune Ramona.

Specificăm faptul că echipa Bătrânei Doamne are una dintre cele mai bune galerii din țară, care fac spectacol în tribune.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite