Biciclistul lovit de tramvai a murit la spital în urma rănilor grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A scăpat cu viaţă după ce a fost lovit de un tramvai, dar a murit la spital în urma complicaţiilor. Bărbatul a încercat să treacă liniile de tramvai în Vladimirescu şi nu a băgat de seamă că un tramvai care venea dinspre Arad se îndreaptă către el, moment în care a fost lovit şi trântit sub tramvai.

Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să-l scoată pe bărbat de sub tramvai cu ajutorul ISU, fiind transportat de urgenţă la spital.

„Bărbatul a suferit leziuni grave, avea o fractură la picior, traumatism cranian şi abdominal. Medicii au făcut tot ce s-a putut pentru a-i salva viaţa, dar din cauza traumatismelor bărbatul a decedat”, a declarat pentru Adevărul de Seară Arad, doctorul Mircea Răduţiu, din cadrul UPU Arad.

Din primele cercetări,  vinovat pentru producerea accidentului a fost victima, care nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să traverseze liniile. 

Conform poliţiştilor arădeni, în 2010, zece biciclişti au fost implicaţi în accidente rutiere, din care cinci şi-au pierdut viaţa.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite