VIDEO „Cheia“ către gura Iadului. Cartea cu vrăji ascunsă în arhivele Vaticanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din Grand Grimoire FOTO wikipedia.org/via disclose.tv
Imagine din Grand Grimoire FOTO wikipedia.org/via disclose.tv

Cartea numită „Grand Grimoire“, cunoscută drept un volum de magie neagră, a fost găsită în mormântul lui Solomon din Ţara Sfântă. Deşi descoperită în 1750, ea ar fi fost scrisă cu mult timp înainte.

Controversata carte „Grand Grimoire“ ar fi fost scrisă în secolul al XVI-ea de un om despre care se bănuia că ar fi fost posedat de diavol. Legat de identitatea acelui om, internauţii amintesc mai multe ipoteze: fie un Honorius, fie un papă cu acest nume despre care unii susţin că ar fi fost posedat de Diavol, scrie coolinterestingstuff.com.

Mai e cunoscută şi sub denumirile „Dragonul Roşu“ şi „Evanghelia lui Satan“, potrivit studentsocculthistory.com.

În paginile cărţii ar fi incantaţii de invocare a unor demoni puternici, de înviere a morţilor, dar şi descrierea unor miracole din Biblie sau detalii precise legat de unde s-ar afla relicve biblice. Internauţii care au realizat video-uri sau articole despre acest subiect - şi cei de la Slapped Ham Youtube (video de mai jos) precizează, într-un video despre cărţi blestemate, că aceia care ar citi-o şi-ar oferi sufletului Întunericului. De aceea, e considerată o carte periculoasă şi ar fi închisă undeva în arhivele secrete ale Vaticanului.

Cartea însumează patru părţi şi incantaţii din ea ar fi folosite de practicanţii voodoo, îndeosebi în Haiti, unde localnicii o numesc „Veritabilul Dragon roşu“, mai arată sursele citate.

Despre acest volum controversat s-ar mai spune că nu ar putea fi distrus. 

Mai puteţi citi:

VIDEO Cu ce dezastre se va confrunta omenirea în 2019, potrivit profeţiilor Babei Vanga

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite