Reacţii în fieful lui Dragnea după condamnare: „Vom solicita să nu se accepte depunerea mandatului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pesediştii teleormăneni sunt solidari cu Liviu Dragnea şi cer Biroului Politic Naţional să nu accepte demisia acestuia. Colegii lui Dragnea din Teleorman vor transmite către BPN o rezoluţie prin care vor solicita să nu se accepte demisia acestuia din funcţia de preşedinte executiv.

Poziţia PSD Teleorman faţă de condamnarea lui Liviu Dragnea în procesul ” Fraudă la referendum” şi faţă de demisia preşedintelui executiv al PSD a fost prezentată, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul din Alexandria al organizaţiei.

”Nu vrea să comentez şi nu comentăm decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, cu atât mai mult cu cât nu cunoaştem motivarea. Însă, sincer, nu ştiam că într-o democraţie normală prezenţa la vot poate fi considerată un folos necuvenit. Pentru noi decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a fost una surprinzătoare”, a spus Adrian Gâdea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

 Referitor la demisia lui Dragnea, organizaţia PSD Teleorman va solicita Biroului Politic Naţional să nu accepte depunerea mandatului din funcţia de preşedinte executiv.

” Vom solicita preşedintelui Victor Ponta şi Biroului  Politic Naţional ca luni să nu accepte depunerea mandatului domnului preşedinte executiv Liviu Dragnea şi vom transmite o rezoluţie în acest sens prin  doamna Viorica Dăncilă, europarlamentar, membru în Biroul Politic Naţional al partidului. Vom solicita să nu se accepte depunerea mandatului şi vom solicita să fie găsită o soluţie pentru ca echipa Victor Ponta- Liviu Dragnea să mearg împreună mai departe până la următoarele alegeri ,pentru că această echipă a câştigat aproape toate alegerile din România”, a mai spus Adrian Gâdea.

 Liviu Dragnea a primit un an cu suspendare, în dosarul legat de fraudarea referendumului din 2012. După anunţarea verdictului ICCJ, Dragnea şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi a anunţat că, luni, îşi va depune demisia şi din funcţia de conducere deţinută în PSD.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite