Locuri de muncă în străinătate. Se caută îngrijitori, instalatori şi asistenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Angajatori din Germania recrutează îngrijitori de bătrâni. Austriecii caută instalatori, iar englezi angajează infirmiere. Posturile de muncă în străinătate sunt accesibile şi şomerilor teleormăneni dispuşi să plece la muncă în afară.

O agenţie de recrutare din Germania caută 50 de îngrijitori de persoane vârstnice, dispuşi să muncească în Germania. Salariile oferite ajung până la 1200 de euro. 

Angajatorii caută candidaţi cărora le place să lucreze cu persoane în vârstă, care au experienţă în domeniu sau care au urmat cursuri de infirmier. Candidatul ideal trebuie să aibă cunoştinţe de bază de limba germană. 

Ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în Germania este 8 martie.

Un angajator austriac caută caută cinci instalatori români dispuşi să se mute definitiv în Austria. Se oferă salarii de până la 1400 de euro.. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe elementare de limba engleză sau germană.7 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor.

O firmă de recrutare personal medical în Anglia caută 50 de asistenţi medicali cu diplomă, care au cunoştinţe bune de limba engleză, dispuşi să ofere îngrijiri paliative sau asistenţă persoanelor cu disabilităţi fizice şi/sau mentale. Experienţa în domeniu nu este obligatorie la angajare. 

Posturile ofertate sunt în Manchester, Brighton, Oxford, Cambridge, Edimburgh, Bristol, Newcastle şi Portsmounth. Detalii despre locurile de muncă disponibile în străinătate se pot obţine de pe site-ul e jobs.ro

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite