Liviu Dragnea încă mai speră în refacerea USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obiectivul lui Liviu Dragnea nu este nici postul de premier , nici şefia PSD, ci refacerea USL-ului. Dragnea a declarat că speră în refacerea Uniunii Social-Liberale, înainte sau după alegerile europarlamentare.

Vicepremierul Liviu Dragnea nu exclude varianta refacerii Uniunii Social Liberale înainte sau după alegerile europarlamentare. Prezent în Teleorman la ceremonia de învestire a noului prefect, Dragnea a declarat că spera ca PNL-ul să revină la sentimente mai bune şi să se întoarcă alături de PSD la guvernare, pentru a continua punctele din programul de guvernare . 

”Sperăm ca PNL să revină la sentimentele iniţiale, vorbesc de PNL ca partid. Suntem foarte interesaţi ca USL-ul să se refacă. Noi am construit acest proiect politic în 2010 şi s-a dovedit că a fost un proiect politic de succes, poate cel mai important proiect politic după Revoluţie. Noi suntem deschişi ca USL-ul să existe şi să se refacă. Poate domnul Antonescu revine la sentimente mai bune şi zice sa discutam din nou despre USL. Orice este posibil”, a spus Dragnea.

Întrebat ce se va întreba cu candidatura la prezidenţiale, în situaţia în care USL-ul s-ar reface înainte de alegerile prezidenţiale, Liviu Dragnea a răspuns : ”Dacă se reface USL-ul înainte de prezidenţiale, candidatul va fi al USL-ului, categoric”. 

Dragnea nu exclude nici varianta în care , USL-ul s-ar putea reface după alegerile prezidenţiale : ”Dacă ei (n.r. PNL) or să constate că la europarlamentare nu au un rezultat bun şi una din cauze poate să fie - în analiza lor - ieşirea din USL, poate vor reveni în USL”, a declarat Liviu Dragnea. 

În ceea ce îl priveşte, Dragnea a declarat că nu este interesat nici de postul de premier şi nici de şefia PSD, în situaţia în care Victor Ponta şi-ar anunţa candidatura la prezidenţiale : ”Obiectivul meu nu este să fiu preşedintele PSD sau premier. Obiectivul meu este să se refacă USL”.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite