FOTO O maşină de pompieri solicitată la un incendiu a fost lovită de o autoutilitară. Un autoturism Range Rover a ars complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
range rover ars 2

Maşina de pompieri se afla în misiune , îndreptându-se către satul Prunaru unde un Range Rover ardea. Şoferul unei autoutilitare nu a respectat semnalele acustice emise de maşina ISU care se îndrepta către intervenţie şi autoutilitara s-a izbit în plin de vehiculul aflat în misiune.

Maşina de pompieri a ISU Teleorman se deplasa către Prunaru, unde fusese solicitată prin 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism . 

Autovehiculul ISU nu a ieşit bine din Alexandria pentru că pe strada Cuza Vodă a fost lovit de o autoutilitară. Şoferul autoutilitarei nu a respectat semnalele acustice emise de maşina ISU, care se afla în misiune, şi impactul a fost inevitabil. 

În urma accidentului autoutilitara a fost grav avariată şi doi pasageri au ajuns la spital, răniţi.

La Prunaru, Range Roverul pentru care se solicitase stingerea incendiului, a ars aproape complet. Şoferul acestuia pierduse controlul volanului şi a sfârşit  cu maşina în şant, după ce a sărit peste un parapet. Maşina a luat foc şi omul a solicitat ajutorul pompierilor. Din păcate, până la venirea acestora maşina Range Rover a fost distrusă de flăcări.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite