FOTO Lampioanele s-au lăsat aşteptate până târziu în noapte. Mare parte dintre alexăndreni dormeau la acea oră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lampioanele au umplut cerul Alexandriei
Lampioanele au umplut cerul Alexandriei

Alexandria este în sărbătoare. Prima seară dedicată spectacolelor a adus pe scena din faţa Casei de Cultură interpreţi cunoscuţi de muzică populară. Mii de alexăndreni au ţinut ritmul artiştilor şi au dansat în faţa scenei. Spectacolul s-a încheiat la puţine minute după ora 2.00 cu o lansare de lampioane. Din păcate, la acea oră, pe străzile din municipiu mai erau doar câţiva alexăndreni.

Alexăndrenii s-au pus pe petrecut! La împlinirea vârstei de 178 de ani de la înfiinţare, municipiul Alexandria s-a transformat, pentru 3 zile, în platou de distracţie. Aşa cum îi stă bine unui municipiu care se respectă, prima zi a fost sărbătorită printr-un spectacol de muzică populară. Startul sărbătorii a fost dat de primarul Victor Drăguşin.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO

image

Maratonul popular a adus pe scena din faţa Casei de Cultură nume mari ale folclorului românesc printre care Laura Lavric, Veta Biriş, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Gelu Voicu, acompaniaţi de cele mai importante ansambluri din ţară.

Muzica i-a făcut pe alexăndreni să se prindă în horă chiar în faţa scenei. Programul însă a pus la încercare răbdarea multor spectatori mai ales că a durat cu două ore mai mult decât era prevăzut. Toate aceste în condiţiile în care municipalitatea a anunţat lansare de lampioane la miezul nopţii. Cei care au rezistat până la ora două, când s-a încheiat maratonul muzical au putut admira cele câteva zeci de lampinioane lansate de pe Casa de Cultură.

Programul manifestărilor pentru seara de vineri, 31 august:
18:30 – Premierea elevilor şi profesorilor cu rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare naţionale şi internaţionale – scena de pe platoul Casei de Cultură
19:30 – Spectacol artişti locali
20:00 – DJ Steam
21:00 – Alb şi Negru; Voltaj
00:00 – Show laser.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite