Femeia care trăieşte de 30 de ani ruptă total de civilizaţie. Cum arată viaţa australiencei care face totul cu mâinile ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine cu Jill Redwood   FOTO: Pinterest Jill Redwood
Imagine cu Jill Redwood   FOTO: Pinterest Jill Redwood

O activită şi scriitoare din Australia, Jill Redwood, locuieşte de trei decenii într-o casă făcută de ea, din materiale reciclate. Nu are televizor, telefon mobil sau internet şi nu este fan al supermarketurilor, de aceea cultivă şi creşte tot ceea ce mănâncă.

În sud-vestul Australiei trăieşte activista de protecţia mediului şi scriitoarea Jill Redwood într-o casă făcută cu mâna ei din materiale reciclabile. 

DailyMail scrie că Jill îşi dorea de tânără să trăiască asemeni unui pustnic şi că detestă supermarketurile şi mănâncă doar ce creşte ea pe cei 15 acri de teren pe care-i deţine. Casa şi-a ridicat pe parcursul a 8 ani.

Platforma theheartysoul.com aminteşte că Jill nu are televizor, telefon mobil şi nici abonament la Internet. În schimb foloseşte panourile solare şi apa unui râu din zonă ca să producă energia de care are nevoie.

Femeia nu cumpără hrană de la supermarketuri, de aceea şi-o produce singură, cultivând pământul. Creşte găini şi alte orătănii. Trueactivist.com scrie că Jill are circa 60 de animale care-i ţin companie.

credit foto: Pinterest Jill Redwood/via theheartysoul.com

Jill Redwood foto
Jill Redwood foto
Jill Redwood foto

Mai puteţi citi:

Cotoiul poliţist din America: din ghearele morţii în patrulare prin secţia de poliţie

Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite