Concubinul a alungat-o din casă, iar socrii nu o vor cu copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  O tânără de 23 de ani din judeţul Ialomiţa a ajuns cu fiica sa în Centrul Maternal de la Alexandria. După ce a fost izgonită de acasă de concubin, fata a găsit sprijin la asistenţii maternali de la centru, care o învaţă cum să îşi crească fetiţa

  Roxana Nofrei, de 23 de ani a venit la Centrul Maternal din Alexandria în luna octombrie a anului trecut. Fata avea în braţe şi o fetiţă, în vârstă de un an şi trei luni, pe care nici bunicii şi nici tatăl nu o vor. Roxana are părinţi, însă nici mama acesteia nu o vrea cu copil, iar Roxana a cerut ajutorul statului pentru a-şi găsi un adăpost provizoriu. „Părinţii concubinului meu nu vor să audă de acest copil. Am mers la ei acasă şi cu reprezentanţi de la primăria Măgura, care i-au rugat să mă primească măcar pentru o perioadă şi tot nu au vrut. Eu am locuit cu mama mea în comuna Maia Brazi, judeţul Ialomiţa, dar după ce am terminat zece clase, am plecat la muncă în Bucureşti, unde l-am cunoscut şi pe tatăl fetiţei mele. Eu am lucrat la o firmă de ţigări din capitală, eram femeie de serviciu şi după aceea la Baloteşti, la o firmă de mobilă”, a spus Roxana.  
  Spune despre concubin că era obsedat sexual
După ce credea că şi-a găsit alesul inimii, fata l-a urmat pe acesta în Teleorman, în satul Guruieni, comuna Măgura, însă iubirea a trecut şi fata a ajuns pe drumuri. „Prima dată am locuit la soacra mea, care nu m-a vrut niciodată, îmi spunea că vreau eu să-i iau casa. După nouă luni, când am rămas şi însărcinată, ne-am mutat în acelaşi sat, la bunica lui, dar nici aceasta nu m-a vrut, mai ales că urma să aduc pe lume un copil, pe Daniela. De atunci, relaţia noastră s-a stricat definitiv. El era obsedat sexual, ne certam tot timpul şi chiar odată când eram însărcinată, m-a şi bătut”, povestea tânăra.  A îndurat certuri şi scandaluri groaznice, a mai luat odată bătaie după ce a născut, dar ea îşi doreşte acest copil. „Eu nu vreau să îmi las copilul, am încercat să stau acolo şi să îndur, dar el mă tot gonea. După aia, am aflat de fapt că îşi găsise pe altcineva. Nici mama mea nu mă vrea cu copil, mă pune să-l dau spre adopţie, dar eu nu vreau”, mai spunea femeia.
  „M-am rugat de soacra mea să mă primească”
Împreună cu reprezentanţii primăriei Măgura, Roxana a bătut din nou la uşa bunicii Danielei, dar aceasta nu s-a lăsat înduplecată. „Am fost cu angajaţii primăriei acolo. I-au zis şi oamenii ăia că înainte de toate, este bunica fetiţei şi să se gândească să ne primească, dar tot nu a vrut. Eu vreau acum să îmi găsesc ceva de muncă şi să îmi cresc copilul liniştită”,a adăugat Roxana.
Femeia nu poate rămâne multă vreme în centru. Perioada cât poate să stea este de şase luni, care poate fi prelungită până la un an. Centrul are 16 locuri.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite