Cei mai longevivi primari din Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii dintre primarii teleormăneni au fost votaţi pentru a şasea oară
Unii dintre primarii teleormăneni au fost votaţi pentru a şasea oară

7 primari teleormăneni se pot lăuda cu mandate de 4, 5 sau chiar 6 ani în fruntea localităţii pe care o conduc. Cel mai longeviv primar din judeţul nostru este pedelistul, Victor Letcanu din comuna Drăgăneşti de Vede. El a fost ales în urmă cu 3 zile în cel de-al şaselea mandat. În ceea ce-i priveşte pe primarii de municipii cel mai bine stă pesedistul Nicolae Mohanu de la Turnu Măgurele, care a ajuns deja la al cincilea ma

Cel mai longeviv primar din judeţul Teleorman este pedelistul Victor Letcanu. Acesta a fost ales, la scrutinul de duminică, pentru cel de-al 6 mandat. Primarul Victor Letcanu se află în fruntea comunei încă din anul 1990. Acesta a “ratat” un singur mandat şi asta pentru căă nu a dorit să mai candideze.

Cu câte cinci mandate consecutive se înscriu in topul longevităţii primarii de la municipiul Turnu Măgurele, Nicolae Mohanu (PSD), din comuna Seaca, Lucian Călin (PSD), comuna Talpa, Benone Rababoc (PSD) şi comuna Cervenia, Marian Cucurezeanu (PDL).

Cel mai longeviv primar de municipiu din judeţ, Nicolae Mohanu, de la Turnu Măgurele, este de meserie profesor de educaţie fizică şi sport. Acesta a candidat la Primăria municipiului în 1996 şi de atunci este neînfrânt. Nicolae Mohanu - Turnu Măgurele

Primarul Nicolae Mohanu, suprins de distincţia primită

Sunt şi primari care se afla la al patrulea mandat, între care Petre Pârvu (PSD) – oraşul Zimnicea şi Gheorghe Ionescu – comuna Putineiu.

Petre Pârvu - Zimnicea

Primar Petre Parvu

Cele mai mari victorii le obţine primarul din cel mai sudic oraş al ţării, Zimnicea. La toate alegerile la care a participat până în prezent, Petre Pârvu a reuşit să obţină peste 85 la sută dintre voturile zimnicenilor.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite