Benzinărie prădată de hoţi. Printre infractori este şi un copil de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Cei patru hoţi au profitat de momentul în care angajaţii benzinăriei au schimbat turele. Poliţia a fost alertată printr-un apel la 112.

Oamenii legii au fost alertaţi joi, 4 iulie, în jurul orei 20.00, că dintr-o benzinărie din turnu Măgurele, situată pe Şoseaua Alexandriei, au fost sustraşi aproximativ 22.000 de lei.

„În timp ce angajaţii benzinăriei efectuau schimbul de tură,  profitând de neatenţia acestora, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 34 şi 52 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 12 ani, toţi domiciliaţi în judeţul Teleorman, ar fi sustras 22.600 de lei, după care au pornit în direcţia comunei Crângu, cu un autoturism”, transmite IPJ Teleorman.

Pe raza comunei Crângu autoturismul a fost oprit pentru control de către poliţiştii Serviciului Rutier Teleorman şi au fost identificate persoanele bănuite de comiterea furtului. Hoţii au fost audiaţi în cursul nopţii.

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Pe aceeaşi temă:

Fetiţă de 2 ani, acidentată mortal de o maşină care evita un obstacol. Un alt copil a ajuns la spital

Poliţistul de la Înmatriculări Teleorman şi-a primit înapoi plăcuţele de la BMW. O comisie a constatat că sunt conform legii

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite