Trei copii din Valea Lungă au spart şcoala la care învăţau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei copii cu vârste cuprinse între nouă şi 15 ani sunt principalii suspecţi în comiterea unui furt din incinta Şcolii  cu clasele I-VIII „Ion Bianu“ din Valea Lungă.

Minorii, au pătruns în şcoală printr-o fereastră rămasă întredeschisă după orele de curs. Ei au suastras două telefoane, o cameră video şi suma de aproximativ 100 de lei.

„Documentele şcolare, cataloagele nu au fost distruse iar de la cei trei tineri s-a recuperat întregul prejudiciu“, a spus Simona Lazăr, inspector şcolar general adjunc la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. Inspectorul a precizat că în acest caz a fost sesizată Poliţia şi  Primăria din Valea Lungă precum şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

„Cei trei sunt minori şi provin din familii cu probleme sociale, din această cauză a fost anunţat şi DGASPC. Cazul lor va fi analizat şi în consiliul profesoral pentru stabilirea eventualelor sancţiuni. Pentru evitarea altor situaţii de acelaşi fel Primăria a promis împărejmuirea şcolii şi chiar instalarea unui sitem de camere de luat vederi“, a mai spus Simona Lazăr.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite