Tânăr surprins de camere în timp ce fură 1.000 de lei din bucătăria unui restaurant VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tâărul a fost filmat în timp ce sutrăgea banii. Foto Facebook
Tâărul a fost filmat în timp ce sutrăgea banii. Foto Facebook

Un tânăr este căutat de poliţişti după ce în urmă cu câteva zile ar fi sustras suma de 1000 de lei din bucătăria unui restaurant din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, fapta s-a petrecut în seara de 5 ianuarie  şi tot atunci a fost înregistrată şi o plângere pentru furt din partea proprietarilor.

Potrivit administratorilor, fapta s-a petrecut la scurt timp după închiderea localului. Unul dintre proprietari se afla în bucătăria restaurantului care are o intrare separată, dar a plecat pentru câteva minute pentru a închide intrarea principală.

Atunci, în decurs de 4, 5 minute, tânărul ar fi intrat în bucătăria localului şi ar fi sustras suma de bani care se afla pe o tejghea, au precizat pentru alba24.ro, proprietarii restaurantului.

Deoarece localul dispune de supraveghere video, mai multe imagini cu tânărul au fost suprinse de camerele de luat vederi. Pe imaginile video din interiorul bucătăriei se poate observa cum tânărul intra în incintă vorbeşte câteva secunde cu un copil, iar apoi se îndreaptă către tejghea şi baga ceva în buzunar, iar apoi iese.

De asemenea, tânărul a fost surprins de o altă camera de supraveghere montată în afara restaurantului. Pe imaginile înregistrate se poate observa cum intră în bucătărie, iar după câteva momente iese şi pleacă din incinta localului.

Pe pagina de Facebook al localului, administratorii au postat o poză cu cel bănuit de furt, în speranţa că cineva îl va recunoaşte.

Vă mai recomandăm:

Cetatea magică din Transilvania unde poţi dormi ca un prinţ. Arată perfect chiar şi după 700 de ani de existenţă | FOTO

 

Încă un pas pentru finalizarea băilor sărate de la Ocna Mureş, proiect de 6 milioane de euro. Primii turişti, aşteptaţi în 2022 VIDEO

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite