Sentinţă definitivă la ÎCCJ: trei proxeneţi din Alba condamnaţi la 14 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat în luna ianuarie sentinţa definitivă într-un dosar de trafic de persoane, judecat pe fond la instanţele din Alba Iulia. Doi bărbaţi şi o femeie au fost condamnaţi la un total de 14 ani şi şase luni de închisoare.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca sentinţa Curţii de Apel Alba Iulia pronunţată în octombrie 2011 să rămână definitivă şi a respins recursul formulat de unul dintre inculpaţi.

C. N. V. (29 ani) a primit, în final, patru ani şi opt luni de închisoare, iar R. F. (23 ani) a fost condamnat la şase ani şi zece luni. O femeie judecată în acelaşi dosar, F. L. (37 ani), a fost condamnată la trei ani de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei. Cei trei sunt acuzaţi că au recrutat două tinere, dintre care una era minoră, şi le-au obligat să se prostitueze, în principal în zona centurii oraşului Alba Iulia.

Unul dintre bărbaţi a fost surprins într-un flagrant realizat de poliţişti şi procurori. Suma de bani a fost în prealabil marcată de anchetatori.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite