Primăria Alba Iulia a cumpărat două manechine pentru poliţiştii locali. La ce vor fi folosite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii se vor uita la manechine şi vor ştii cum să se îmbrace înainte de a ieşi pe străzi
Poliţiştii se vor uita la manechine şi vor ştii cum să se îmbrace înainte de a ieşi pe străzi

Poliţiştii locali din Alba Iulia vor învăţa cum să se îmbrace de la două manechine de plastic ce vor fi amplasate în sala de şedinţe a instituţiei.

Cele două manechine nu vor avea doar un rol decorativ, ci unul educativ: manechinele vor fi îmbrăcate cu uniforma de vară şi cea de iarnă pe care agenţii poliţiei locale sunt obligaţi să le respecte, însă potrivit reprezentanţilor primăriei acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. 

Unii poliţişti locali completează hainele de civili cu cele de serviciu, iar reprezentanţii primăriei vor să stopeze acest lucru. Când un poliţist local nu va veni îmbrăcat corespunzător acestuia i se va arăta cu ajutorul celor două manechine cum trebuie să fie îmbrăcat.

Primăria Alba Iulia a cumpărat cele două manechine miercuri, 3 februarie, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), prin cumpărare directă.

Preţul plătit pentru cele două manechine cu suport din sticlă a fost de 642 de lei (321 lei / bucată).

manechin politie alba

„Acest manechin de bărbat este proporţional, complet rotund şi cu un finisaj elegant. Braţele şi torsul sunt detaşabile, făcându-le uşor de îmbrăcat şi accesorizat. Realizat din material plastic durabil, cu o bază din sticlă securizată, tijă şi fitinguri, manechinul este rezistent şi uşor de utilizat”, este descrierea făcută de ofertant, Eurom Chrom Distribution SRL, potrivit alba24.ro

Dimensiunile manechinului sunt: înălţime – 185 cm, bust – 95 cm, talie – 75 cm, şold – 95 cm.

Vă mai recomandăm să citiţi:

 

Şoferul fostului primar din Alba Iulia, acuzat de delapidarea a 800 de litri de combustibil. Prin ce ţări a fost plimbat Mircea Hava

 

Un student a învins în instanţă Universitatea Bucureşti. A obţinut anularea şi returnarea taxelor majorate

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite