Peste 400 de pomi de Crăciun, confiscaţi de la un bărbat din Apuseni. Ce au mai găsit poliţiştii la percheziţie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Câmpeni au ridicat peste 400 de pomi de Crăciun în urma unor percheziţii efectuate la domiciliile unor persoane bănuite că i-ar fi tăiat fără drept. Poliţiştii au găsit şi un dispozitiv de marcat, confecţionat ilegal dar şi importante sume de bani.

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au continuat cercetările privind fapte de tăiere ilegală de arbori în legătură cu care s-au sesizat la data de 11 noiembrie 2020, când, cu ocazia unor controale efectuate în teren, au fost găsiţi 422 de pomi de Crăciun abandonaţi.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 49 de ani, din comuna Albac, care împreună cu fiul său, în vârstă de 16 ani, ar fi tăiat, fără drept, pomii de Crăciun, în vederea valorificării ilegale.

Poliţiştii au efectuat percheziţii la două proprietăţi deţinute de bărbat şi au găsit 410 pomi de Crăciun, tăiaţi ilegal, un ciocan silvic de marcat, confecţionat artizanal, 16 cartuşe calibrul 12 mm, deţinute ilegal şi 20.000 de lei în legătură cu care există suspiciunea că provin din valorificarea pomilor de Crăciun, tăiaţi ilegal.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale precum şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activităţile ilegale de tăiere şi valorificare a pomilor de Crăciun.

Cititi si:

 

Localitatea din Alba unde AUR a obţinut peste 50% din voturile alegătorilor

 

Bărbat amendat de Poliţie pentru o poză postată pe Facebook, în care nu purta mască. Ce a decis instanţa

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite