Patru copii au rămas orfani de mamă în urma accidentului tragic de la Abrud. Tatăl acestora a condus băut şi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru copii au rămas orfani de mamă în urma accidentului produs vineri, 4 august, la Abrud, în Munţii Apuseni. Tragedia a fost proocată de tatăl copiilor, care s-a urcat fără permis şi băut la volan şi s-a răsturnat cu maşină în afara unui drum. Soţia acestuia de 30 de ani a decedat.

UPDATE Şoferul, Nariţa Flavius Dorel, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore.

______________________________________

Şoferul care a provocat accidentul se numeşte Nariţa Flavius Dorel şi are 30 de ani. S-a urcat băut la volan, cu o alcoolemie de 0,97 la mie, şi a provocat accidentul în urma căruia a murit soţia sa, Petronela, în vârstă de 30 de ani. În urma tragediei, patru copii au rămas orfani de mamă.

Accidentul a avut loc pe un drum comunal care face legătura între DN74A şi comuna Sohodol. Familia locuieşte în satul Poiana Sohodol şi cel mai probabil cei doi se îndreptau spre casă. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului şi maşina s-a răsturnat în afara drumului. Soţia acestuia a fost transportată în comă la spitalul din Abrud unde a decedat. 

image

În momentul sosirii echipajelor medicale la locul accidentului, tânăra se afla în stare de inconştienţă şi a fost transportată la spital, de unde s-a solicitat transportarea acesteia cu un elicopter SMURD. Din păcate, tânăra a decedat  înainte să fie preluată de elicopter, în jurul orei 20.30.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, bărbatul de 36 de ani din Abrud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cristea, a pierdut controlul volanului, a rupt un gard şi s-a răsturnat pe un teren de fanaţ. Soţia sa, în vârstă de 30 de ani, a suferit leziuni grave (comă) şi a fost transportată la spitalul din Câmpeni, de unde urma să fie transferată cu un elicopter SMURD. Din păcate, victima accidentului a decedat înainte să fie preluată de elicopter. Potrivit IPJ Alba, şoferul  nu are permis şi era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată pe etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat de către poliţişti pentru ucidere din culpă care urmează a stabili dacă vor lua sau nu măsuri preventive faţă de acesta.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite