Tragedie la Abrud, în Apuseni: un şofer beat şi fără permis şi-a ucis soţia în vârstă de 30 de ani în accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 30 de ani din oraşul Abrud a murit vineri după un accident rutier provocat de soţul acesteia care conducea maşina deşi nu avea permis şi era sub influenţa băuturilor alcoolice

UPDATE Şoferul, Nariţa Flavius Dorel, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie preze ntat Judecătoriei Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore.

O tânără de 30 de ani şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident rutier petrecut vineri, în jurul orei 17.30, în oraşul Abrud. Din primele date, maşina în care se afla s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Şoferul, soţul ei, în vârstă de 36 de ani, din Abrud, a fost rănit uşor.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că acesta nu avea permis de conducere şi era sub influenţa alcoolului. Valoarea rezultată pe etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul sosirii echipajelor medicale la locul accidentului, tânăra se afla în stare de inconştienţă şi a fost transportată la spitalul din Câmpeni,  de unde s-a solicitat transportarea acesteia cu un elicopter SMURD. Din păcate, tânăra a decedat  înainte să fie preluată de elicopter, în jurul orei 20.30.

image

Accidentul s-a petrecut pe strada Cristea din Abrud. Din primele cercetări ale poliţiştilor, bărbatul de 36 de ani din Abrud (N.F.D.), în timp ce conducea un autoturism pe strada Cristea, a pierdut controlul volanului, a rupt un gard şi s-a răsturnat pe un teren de fanat. Soţia sa, în vârstă de 30 de ani, a suferit leziuni grave (comă) şi a fost transportată la spitalul din Câmpeni, de unde urma să fie transferată cu un elicopter SMURD. Din păcate, victima accidentului a decedat înainte să fie preluată de elicopter. Potrivit IPJ Alba, şoferul  nu are permis şi era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată pe etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat de către poliţişti pentru ucidere din culpă care urmează a stabili dacă vor lua sau nu măsuri preventive faţă de acesta.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite