Marian Pană a părăsit Unirea Alba Iulia pentru Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Unirea Alba Iulia a rămas fără antrenor. Marian Pană a părăsit echipa după numai o lună de la numirea sa pentru a antrena echipa de Liga I, Unirea Urziceni.

Marian Pană a părăsit Alba Iulia azi-noapte după ce şi-a reziliat contractual cu gruparea din Liga a II-a. „Provocarea Ligii 1 a fost determinantă în alegerea mea. La Alba Iulia am lăsat o echipă bună care cu siguranţă se va salva de la retrogradare“, a declarat  Pană.

Decizia acestuia vine după ce a stabilit programul de pregătire a echipei şi a jucat şi câteva partide amicale. Aducerea acestuia a avut drept scop principal salvarea de la retrogradare. Până la numirea unui nou antrenor, echipa va fi antrenată de Adi Himcinschi.

„Ne vom reorienta. În două, trei zile vom găsi un antrenor bun pentru club“, a spus Nicolae Lupu, preşedintele executiv de la FC Unirea.

Clubul va începe returul pe un loc retrogradabil. Problemele financiare au fost rezolvate după ce compania Roşia Montană Gold Corporation a decis să sponzorizeze echipa cu 100.000 de euro.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite