Locuitorii unei străzi din Alba Iulia și-au construit singuri un parc de joacă pentru copii: „Un moment de bucurie” FOTO

0
Publicat:

Locuitorii de pe o stradă din Alba Iulia, cu sprijinul administrației locale, și și-au făcut singuri un parc de joacă pentru copii. A fost inaugurat joi, de Ziua Copilului.

Noul loca de joacă construit de localnici FOTO Adevărul
Noul loca de joacă construit de localnici FOTO Adevărul

Locuitorii străzii Sălciua din Alba Iulia au un motiv în plus de bucurie: după luni de muncă și efort colectiv, parcul de joacă pentru copii pe care l-au construit împreună a fost finalizat. A fost o zi specială, nu doar pentru că a fost Ziua Internațională a Copilului, dar și pentru că a marchat finalul unei etape semnificative în îmbunătățirea comunității.

Locuințele de pe strada Sălciua sunt noi, aici fiind construit, în ultimii ani, un cartier rezidențial.

Imagine din timpul realizării proiectului FOTO Adevărul
Imagine din timpul realizării proiectului FOTO Adevărul

Nu cu mult timp în urmă, am rezolvat problema cu gunoaiele de pe strada Sălciua. Azi, ne putem mândri cu un spațiu curat și verde, unde copiii noștri pot juca în siguranță. Acest parc de joacă nu este doar un loc pentru distracție, este un simbol al unității și implicării comunității noastre.

În cadrul acestui comunicat, dorim să împărtășim cu voi câteva fotografii care ilustrează etapele construcției parcului. De la strângerea fondurilor și organizarea voluntarilor, la montarea echipamentelor de joacă, aceste imagini reflectă spiritul de colaborare care ne definește comunitatea.

Parcul de joacă de pe strada Sălciua FOTO Adevărul
Parcul de joacă de pe strada Sălciua FOTO Adevărul

Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de Primărie, care a donat două tobogane pentru noul parc de joacă. Acestea au fost recondiționate de către membrii comunității noastre și acum sunt gata să aducă zâmbete pe fețele copiilor”, au transmis locuitorii de pe strada Sălciua

De Ziua Internațională a Copilului, locuitorii s-au adunat pentru a inaugura acest parc special conceput pentru copiii lor.

Toboganul copiilor FOTO Adevărul
Toboganul copiilor FOTO Adevărul

„Este un moment de mândrie și bucurie pentru toți locuitorii străzii . Mulțumim tuturor celor care au participat la acest proiect. Fiecare contribuție, indiferent de dimensiune, a fost esențială pentru realizarea acestui parc. Împreună, am demonstrat că putem face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră”, se mai susține în comunicat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite