FOTO VIDEO Bonnie Tyler, concert de zile mari în Cetatea Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bonnie Tyler la Alba Iulia
Bonnie Tyler la Alba Iulia

Vedeta internaţională Bonnie Tyler susţine duminică, 22 iunie, un concert la Alba Iulia, la cre sunt aşteptaţi să participe peste 10.000 de oameni. Înainte de marele eveniment artista pop-rock a participat la o conferinţă de presă, unde a povestit despre concert, a cântat şi a spus câteva dintre planurile de viitor.

Bonnie Tyler a ajuns sâmbătă la Alba Iulia pentru ca duminică să susţină, de la ora 21.00, un show incendiar care va încheia evenimentul „Sărbătoarea Muzicii”. 

Bonnie Tyler s-a arătat încântată de primirea pe care a avut-o în inima Transilvaniei.Bonnie Tyler va urca pe scenă pentru a  încânta publicul cu hiturile care au făcut furori în urmă cu mai bine de 30 de ani dar şi cu piese de pe cel mai recent album. Artista a fost prezentă la o conferinţă de presă unde foarte degajată şi plină de energie a povestit despre cariera ei şi despre ce planuri are pentru fanii ei. „Sunt foarte bucuroasă că ne-aţi invitat pentru că este aşa de frumos, toată lumea este prietenoasă”, a spus vedeta.

Despre concertul de la Alba Iulia, artista a dezvăluit că va cânta doar patru piese de pe noul album iar restul vor fi hiturile care au consacrat-o în anii 70, 80. „Voi cânta toate hiturile în acestă seară şi doar patru din piesele noi de pe Rocks and Honey. De obicei oameni cântă cu mine şi sper ca acest lucru să se întâmple şi aici”, a mai spus Bonnie.

Cântăreaţa a lăudat şi Cetatea Alba Carolina pe care nu a reuşit să o viziteze dar din câte a văzut arată „uimitor”. Întrebată despre care este reţeta carierei sale longevive Bonnie a povestit cu şi-a început viaţa de artist şi cât de mult a muncit pentru a ajunge unde este cum. „Înainte de a face primul album al cântat şapte ani într-o formaţie locală, nu m-am prezentat doar la un show de talente şi să aştept să devin un star. Am muncit din greu şapte ani, am cântat prin localuri, mi-am făcut experienţă şi mă bucuram de ceea ce făceam pentru că voiam să cânt nu să fiu faimoasă.” a povestit Bonnie Tyler.

Bonnie Tyler a povestit şi despre cel mai nou album „Rocks and Honey” lansat anul trecut despre care spune că din punctul ei de vedere este cel mai bun produs discografic pe care l-a făcut.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite