Primarul PNL din Aiud nu mai candidează la un nou mandat. Horaţiu Josan se vrea deputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horaţiu Josan nu mai este interesat de funcţia de primar în Aiud
Horaţiu Josan nu mai este interesat de funcţia de primar în Aiud

Primarul din Aiud, liberalul Horaţiu Josan, a anunţat oficial că nu mai candidează pentru un nou mandat. Acesta a spus că este interesat de un post de deputat. Până la parlamentare, se înscrie pe listă şi pentru un post de consilier judeţean

După patru mandate de primar şi două de consilier local, Horaţiu Josan consideră că este suficient de calificat pentru a prinde un post de deputat. Acesta a anunţat marţi, la Alba Iulia, în cadrul unei conferinţe PNL, că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar.

„Eu am considerat că patru mandate de primar şi două de consilier, asta însemnând 24 de ani de administraţie publică locală au fost suficienţi ca experienţă şi doresc să candidez, deja mi-am depus candidatura, pentru o funcţie de parlamentar, respectiv deputat în cadrul partidului”, a spus Mihai Horaţiu Josan. Până la alegerile generale, el va candida la alegerile locale pe lista pentru un post de consilier judeţean.

El a mai spus că încă nu s-a stabilit deocamdată candidatul PNL-ului pentru Primăria Aiud, dar că sunt patru nume care au intrat în cursa internă pentru a a obţine candidatura. Este vorba despre Alin Florea şi Ştefan Rodean, care sunt propuşi din partea „vechiului” PNL, iar, de cealaltă parte, din partea fostului PDL, sunt propuşi Oana Badea şi Aurel Fleşer.

Din cei patru, doar unul va rămâne în luptă împotriva candidatului PSD care, potrivit lui Horaţiu Josan, va fi Liviu Rusu. Candidatul final va fi anunţat până la sfârşitul anului.

Povestea potcovarului din Apuseni, printre ultimii români care duc mai departe meseria din străbuni: „Mă caută oameni de la zeci de kilometri”

 

Gunoaiele din Alba, depozitate timp de 10 zile în halda de la Cristian. Demersuri pentru rampa temporară de la Războieni

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite