Doi copii de 9 şi 6 ani, răniţi grav într-un accident în Alba. Intervine elicopterul SMURD FOTO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la locul accidentului. Foto ISU Alba
Imagine de la locul accidentului. Foto ISU Alba

Doi copii, de 9 şi 6 ani, răniţi într-un accident grav de circulaţie produs aproape de Blaj, în judeţul Alba. Unul dintre copii este inconştient.

UPDATE Potrivit IPJ Alba, la data de 10 octombrie 2021, în jurul orei 14,50, un bărbat de 43 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14 B, în direcţia Crăciunelu de Jos – Blaj, la kilometrul 19+177 de metri, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj. 

În urma accidentului, o femeie de 41 de ani şi doi minori de 9 şi 7 ani, toţi pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaşi la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.  Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

accident alba

Textul iniţial: Doi copii de 9 şi 6 ani, răniţi într-un accident grav de circulaţie produs aproape de Blaj, în judeţul Alba. Unul dintre copii este inconştient.

Reprezentanţii ISU Alba au anunţat că Garda de intervenţie Blaj intervine pentru acordarea primului ajutor medical şi descarcerare la un accident rutier produs pe raza localităţii Crăciunelu de Jos, DN14B.

Este vorba despre un accident rutier produs între 2 autoturisme. La faţa locului au fost trimise două maşini de intervenţie. Reprezentanţii IPJ Alba au transmis că traficul în zonă este blocat, iar cercetarea la faţa locului în desfăşurare.

La ajungerea forţelor de intervenţie au fost găsite 2 victime, neîncarcerate, rezultate din accident. Ambele victime sunt copii, 9 ani respectiv 6 ani. Copilul de 6 ani se afla în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă SAJ cu medic de la Substaţia Alba, iar o ambulanţă de la Blaj, aflată în trafic, a oprit de asemenea la locul accidentului. Totodată a fost alertat şi elicopterul SMURD de la Mureş, care se va deplasa la accident.

Vă mai recomandăm:

Un fost patron de presă şi un fost puşcăriaş, reţinuţi la Alba Iulia pentru înşelăciune şi ameninţare

Povestea dramatică a castelului transilvănean Wesselényi. Ce rol a avut în salvarea orfanilor de război

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite