Din Eden direct după gratii. Trei bărbaţi din Sebeş, tată şi fii, arestaţi preventiv pentru lovire, distrugere şi ultraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monstrul care ucidea oameni cu pietre a fost prins după doi ani de la crime!
Monstrul care ucidea oameni cu pietre a fost prins după doi ani de la crime!

Trei bărbaţi din Sebeş, membri ai aceleiaşi familii, au fost arestaţi preventiv luni pe o perioadă de 29 de zile de judecători după un scandal produs într-un bar din Alba Iulia. Cei trei bărbaţi s-au bătut cu administratorul barului.

Dumitru Hîrceagă senior (45 ani), Dumitru Hîrceagă junior (23 ani) şi Daniel Constantin Hîrceagă (21 ani) au provocat un scandal în barul Eden, din apropierea Autogării Alba Iulia.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00.30. Scandalul a fost provocat de Dumitru Hîrceagă junior, care, pe fondul consumului de alcool, a avut o altercaţie cu administratorul barului, Cosmin S., de 36 ani, din Alba Iulia. A urmat o încăierare în care au fost implicaţi şi ceilalţi doi membri ai familiei, precum şi alte două persoane: Nicolae S., de 34 ani, din localitatea Moşna, judeţul Sibiu şi Constantin M., de 35 ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma încăierării, două persoane au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba. Nicolae S. a rămas internat, iar Cosmin S. a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

„Pe baza probelor administrate în cauză, poliţiştii au dispus reţinerea suspecţilor Dumitru H. de 45 ani, Dumitru H., de 23 ani şi Daniel H. de 21 ani, iar în cursul zilei de 27.02.2012 instanţă de judecată din cadrul Judecătoriei Alba Iulia şi-a însuşit propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi a emis pe numele celor 3 persoane mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Susnumiţii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba“, se afirmă într-un comunicat de presă al IPJ Alba.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere” şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite