Cum au furat patru tineri un cablu de cupru lung de 200 de metri. După vânzare au primit vizita Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Patru tineri din comuna Sântimbru, judeţul Alba, bănuiţi de furt, au fost reţinuţi de poliţişti. Ar fi sustras un cablu electric din incinta unei societăţi comerciale din Sântimbru.

Potrivit IPJ Alba, luni, 18 iulie 2022, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au identificat şi reţinut patru tineri, de 17, 18, 24 şi 28 de ani, care sunt băniţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 14 iulie 2022.

În noaptea de 13/14 iulie, cei patru tineri ar fi pătruns în curtea unei societăţi comerciale din comuna Sântimbru şi ar fi sustras un cablu electric din cupru lung de 200 de metri.

Valoarea cablului a fost estimată la suma de 50.000 de lei. Pentru a-l putea transporta, l-au secţionat în bucăţi mai mici, iar ulterior l-au vândut la un centru de primire fier vechi.

În cursul zilei de marţi, cei patru au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Vă mai recomandăm:

 

Povestea emoţionantă a unui copil de 10 ani care şi-a hrănit cinci zile cu cartofi patru fraţi mai mici abandonaţi de mamă

 

Operaţiunea „Turturica”, la final. Primăria Alba Iulia demolează un bloc locuit de romi pentru o parcare

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite