Copil de 13 ani, surprins de poliţişti la volan. Maşina i-a fost dată chiar de către tatăl său

0
0

Un băiat de 13 ani, din județul Alba, a fost surprins în trafic de către poliţişti la volanul unui autoturism încredinţat acestuia chiar de tatăl său, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor. FOTO: Arhivă Adevărul
Tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor. FOTO: Arhivă Adevărul

În timp ce acţionau pe raza localităţii Cărpiniş, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au făcut semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, dar conducătorul auto şi-a continuat drumul.

Poliţiştii au urmărit autoturismul şi l-au oprit pe o stradă lăturalnică din localitate, iar la volanul acestuia au identificat un minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Gârbova. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredinţat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către tatăl său, în vârstă de 39 de ani”, se menţionează în comunicatul trimis presei.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, respectiv încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere.

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri