Compania Transavia va asigura aparatura pentru efectuarea testelor Covid-19, la Spitalul Judeţean Alba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul din Alba Iulia primeşte sprijin din mediul privat
Spitalul din Alba Iulia primeşte sprijin din mediul privat

Compania Transavia se implică în sprijinirea autorităţilor în lupta cu noul virus, coronavirus. Compania a anunţat că va asigura pentru Spitalul Judeţean Alba aparatura necesară pentru efectuarea testelor Covid-19.

Transavia a decis să achiziţioneze aparatură pentru efectuarea testelor, care în momentul de faţă nu există la spitalul din Alba Iulia. De asemenea, vor fi achiziţionate şi echipamentele medicale auxiliare: echipamente şi măşti de protecţie, medicamente şi alte materiale.

Anunţul a fost făcut într-un comunicat de presă al companiei:

”Transavia, una dintre cele mai reputate afaceri de familie din România şi liderul pieţei de carne de pasăre din România, anunţă comunitatea locală şi naţională că se implică în sprijinirea autorităţilor de a lupta cu epidemia de coronavirus Covid-19.

Astfel, Transavia va asigura pentru Spitalul Judeţean Alba aparatura necesară pentru efectuarea testelor Covid-19, momentan inexistentă în judeţ, precum şi echipamentele medicale auxiliare: echipamente şi măşti de protecţie, medicamente şi alte materiale.

Astfel, sperăm ca împreună cu autorităţile locale şi cu Spitalul Judeţean Alba să putem oferi tot suportul medical necesar pentru a veni în întimpinarea posibilelor infectări şi gestionarea lor rapidă. Vom achiziţiona în regim de urgenţă toate cele necesare pentru testarea rapidă Covid-19 şi vom aloca suplimentar 1 milion de lei pentru echipamente, dezinfectanţi, măşti” declară Ioan Popa, preşedintele şi fondatorul Transavia.

În acelaşi timp, Transavia îşi oferă sprijinul şi colaborarea cu autorităţile locale la toate nivelele pentru a oferi siguranţă şi tot ce este necesar pentru a răspunde acestei provocări de sănătate”.

Citiţi şi:

 

VIDEO Tensiuni într-o parcare de pe A1, în zona Sebeş. Sute de români veniţi din străinătate, ţinuţi fără mâncare şi apă

 

VIDEO Încă o familie obţine suspendarea lucrărilor la Autostrada Sebeş - Turda. Drama oamenilor de la Oarda de Sus, obligaţi să îşi ceară dreptatea în justiţie

 

„Spaima Aiudului“ merge din nou la închisoare după ce s-a dezbrăcat în faţa unui club şi a lovit cu o sticlă un bărbat

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite