Brazi transportaţi ilegal, confiscaţi de poliţişti la Sebeş şi Bistra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brazi confiscaţi de poliţişti
Brazi confiscaţi de poliţişti

Poliţiştii din Sebeş şi Bistra au confiscat aseară un număr de 29 de brazi transportaţi fără documente legale. Un bărbat din Covasna a fost prins de poliţiştii din Sebeş pe Drumul Naţional 67C cu 15 pomi de Crăciun încărcaţi în maşină. Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi unui localnic din Abrud.

Brazii transportaţi de bărbatul din Abrud proveneau din pădurea ocolului silvic de la Bistra. Ambii bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional, cu  amenzi usturătoare, în valoare de 1000 lei.

„În vederea contracarării activităţilor ilegale, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului rutier, Serviciului Poliţiei Transporturi şi Compartmentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, precum şi poliţişti cu atribuţii în acest domeniu din cadrul subunităţilor, împreună cu specialişti din cadrul Direcţiei Silvice Alba, Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare Cluj Napoca şi Gărzii de Mediu Alba, acţionează pe raza întregului judeţ, asupra zonelor şi traseelor vulnerabile, pe drumurile forestiere şi drumurile publice, în zonele împădurite cu răşinoase, în mod special brad, pieţe, târguri, oboare sau alte locuri de comercializare“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite