ACL Alba: PSD mobilizează pentru turul doi şefii de instituţii, directorii de şcoli şi pădurarii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Dan Simedru
Deputatul Dan Simedru

Liderii PNL Alba susţin faptul că PSD îşi mobilizează şefii de deconcentrate, directori de şcoli, pădurari şi preoţi pentru a se implica în campania la prezidenţiale şi pentru a reduce ”performanţele” ruşinoase obţinute în judeţ. În anumite biserici credincioşii sunt îndemnaţi să voteze pe criterii religioase.

Primarul Cugirului, Adrian Teban,  a precizat faptul că în anumite biserici din Cugir, preoţii ar fi sugerat credincioşilor, într-un fel sau altul, să voteze pe criterii religioase. De asemenea, primarul a spus că a primit mesaje de satisfacţie din partea cugirenilor, aflaţi la mii de kilometri de casă, care au reuşit să pună ştampila după ore lungi de aşteptare, dar şi mesaje de supărare venite din partea celor ”jigniţi de un sistem care nu le permite să voteze schimbarea”.

”Ştiu că în laboratoarele electorale a PSD-ului din Alba s-a discutat ca principală strategie de campanie electorală implicarea şefilor de deconcentrate PSD-işti şi nu numai, la sânge, atât personal, cât şi prin angajaţi. De la şefi de deconcentrate, la directori de şcoli, şefi de ocoale, pădurari, profesori şi aşa mai departe, o implicare masivă în alegeri, să dreagă rezultatul. Până şi la Şugag doresc să scoată un rezultat bun, dorind să implice de la pădurari până la profesori. Am văzut directori de instituţii de stat în campania electorală în timpul orelor de serviciu. Îi rog să aibă decenţa şi, dacă vor să-şi susţină candidatul, să o facă după orele de serviciu, într-un mod decent şi legal, fără să folosească resursele statului şi poziţiile publice în campania electorală”, a declarat deputatul Dan Coriolan Simedru.

PSD Alba a obţinut în Alba doar 27,41% din voturi, în timp ce ACL a scos pentru candidatul Klaus Iohannis 52,69%. Pentru turrul doi, ACL Alba estimează un procent de 65-70% pentru Iohannis. 

Alegeri prezidenţiale 2014. Deţinuţii de la Penitenciarul Aiud îl vor preşedinte pe Victor Ponta

Alegeri prezidenţiale 2014: Ponta a pierdut în Alba şi în localităţile unde PSD a racolat primari de la PNL şi PDL

Primarul din Alba Iulia, oraş unde Ponta a pierdut clar alegerile, crede că Iohannis poate câştiga în turul doi

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta în Alba

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Cum şi pentru ce au votat politicienii din Alba

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Aproape 700 de votanţi la Penitenciarul Aiud şi arestul IPJ Alba

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un preşedinte care „să pună ţara la loc“

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Primul tur. Când vom afla primele procente în judeţul Alba

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Primul tur Alba. Ies sau nu locuitorii judeţului la vot?

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite