Accident mortal la Sâncel, în Alba: două persoane, soţ şi soţie, au fost lovite de un camion pe marginea drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane, soţ şi soţie, au murit sâmbătă în urma unui accident rutier grav produs sâmbătă în localitatea Sâncel, lângă Blaj.

Cele două persoane au fost lovite de un camion în timp ce se aflau pe marginea drumului.

La faţa locului a fost chemat să intervină şi un echipaj SMURD de la Blaj. Medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul celor două victime. 

Potrivit primelor informaţii, poliţia studiază ipoteza unui defecţiuni tehnice la maşina care i-a ucis pe cei doi pietoni.

”Accidentul s-a produs pe str. Mihai Eminescu din Sîncel. M.G.A., în vârstă de 22 de ani, din stremţ, în timp ce conducea un autocamion înmatriculat în Alba, pe direcţia Târnăveni – Blaj, a pierdut controlul asupra autoheviculului şi a acroşat doi vârstnici, soţ şi soţie, în vârstă de 78 respectiv 71 de ani, care se deplasau pe trotuar. Cei doi şi-au pierdut viaţa la fosrte scurt timp după impact. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. El a declarat că ar fi avut o defecţiune la camion. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care a avut loc accidentul”, a precizat reprezentantul IPJ Alba.

Victimele sunt fostul primar al comunei Sîncel (timp de două mandate) şi soţia sa. Cei doi se plimbau pe trotuar şi se aflau în faţa primei case de la intrarea în sat, la circa o sută de metri distanţă de locuinţa lor, când autocamionul a ieşit de pe şosea, a ajuns în rigolă şi apoi pe trotuar, unde a acroşat-o pe femeie şi l-a strivit pe bărbat.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite