A murit Neluţu Popa, legendă a clubului de fotbal Unirea Alba Iulia. Avea doar 60 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neluţu Popa a decedat în spital
Neluţu Popa a decedat în spital

Legenda echipei de fotbal din Alba Iulia, Neluţu Popa, s-a stins din viaţă, după o grea suferinţă, la vârsta de 60 de ani.

Fosta vedetă a Unirii a suferit de o boală grea în ultima perioadă şi a fost internat într-un spital din Cluj-Napoca.

În anii de glorie ai echipei, Neluţu Popa a fost cel mai iubit jucător de fotbal, la nivel local. Inventiv pe teren şi foarte tehnic, Neluţu a bucurat publicul albaiulian prin cele peste 200 de goluri pe care le-a marcat, devenind cel mai bun marcator din istoria echipei.

Mai târziu, ca antrenor, a avut un rol extraordinar de important în descoperirea unor jucători tineri, pe care i-a propulsat în fotbalul mare.

”Dumnezeu să te odihnească în pace, Neluţu Popa! Clubul FC Unirea Alba Iulia îşi expiră regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea în nefiinţă a fostului fotbalist al echipei noastre, Neluţu Popa, la vârsta de 60 de ani. Neluţu Popa a evoluat la Unirea Alba Iulia la începutul anilor ‘90 şi a fost golgheterul „all time” al Unirii Alba Iulia”, a transmis, duminică, clubul FC Unirea Alba Iulia, care activează, în prezent, în Liga a III-a.

Un mesaj a transmis şi AJF Alba:

”Rămas bun, Neluţu Popa.

Golgheterul „all time” al Unirii Alba Iulia s-a stins la vârsta de doar 60 de aniI

Neluţu a ridicat în picioare mii de spectatori, prin jocul spectacol pe care îl presta alături de colegii săi, mai apoi ne-am ridicat în picioare şi l-am aplaudat pentru modul în care reuşea să şlefuiască noi talente, la toate echipele pe care le-a antrenat la copii şi juniori, iar acum suntem nevoiţi din păcate, să ne ridicăm în picioare şi să ţinem un moment de reculegere în memoria celui care a fost Popa Ioan (Neluţu).

Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru sportul pe care îl iubim: fotbalul. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească OM frumos”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite