VIDEO Un bărbat a avut parte de experienţa vieţii lui: Margarita şi jacuzzi pentru un urs intrus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un californian a avut parte de experienţa vieţii când s-a trezit, într-o după-amiază de vineri, cu un urs în curtea sa. După ce a trecut de gardul din spatele proprietăţii, animalul s-a bălăcit în jacuzzi, a băut un cocktail, apoi a plecat liniştit, totul întâmplându-se sub privirea mirată a locatarului.

Mark Hough, un bărbat din Altadena, California, şi-a propus vinerea trecută să aibă o după-amiază relaxantă. Şi-a făcut un cocktail Margarita şi a dat drumul la apă. Însă planul i-a fost dat peste cap de un intrus.

La un moment dat, bărbatul a auzit un foşnet din tufişul din spatele proprietăţii. Când s-a dus să vadă despre ce e vorba, a găsit un urs în jacuzzi. Atunci a decis să se întoarcă în casă, lăsând animalul să se bucure din plin. Ursul s-a bălăcit, a băut Margarita, şi-a făcut siesta şi şi-a văzut apoi de drum.

Surprins neplăcut iniţial, Mark Hough şi-a păstrat calmul şi a filmat întreaga scenă. Mai mult, el a glumit apoi pe seama acestei întâmplări, spunând, pentru The Sacramento Bee, că a recompensat-o cu două Margarita. „Cel puţin pot să spun că am avut o vinere interesantă“, a conchis el.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite