VIDEO „Feerie” de Crăciun pe ritmurile „Gangnam Style”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de luminiţe de Crăciun „dansează” pe ritmurile piesei „Gangnam Style FOTO Captură video
Mii de luminiţe de Crăciun „dansează” pe ritmurile piesei „Gangnam Style FOTO Captură video

Sud-coreeanul PSY a reuşit în doar câteva luni să devină unul dintre artiştii cei mai populari şi cu cea mai mare căutare pe internet, datorită melodiei „Gangnam Style", care pare că a fost ca un virus ce a infectat pe toată lumea. După ce, pe ritmurile melodiei au dansat de la puşcariaşi, fotbalişti, vedete şi chiar secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, acum celebra melodie a ajuns sursă de inspiraţie pentru decoraţiunile de Crăciun.

John Storms, un bărbat din Austin, Texas, şi-a împodobit casa cu mii de luminiţe de Crăciun care „dansează” pe ritmurile piesei „Gangnam Style”, potrivit Daily Mail.

Bărbatul a petrecut două săptămâni împodobind casa şi apoi trei ore să programeze luminiţele pe ritmurile piesei. În ceea ce priveşte consumul de electricitate, Storms a declarat că îl va costa  doar 15 dolari pentru întreaga luna decembrie.

John Storms nu este singurul care şi-a decorat casa cu luminiţe care danseză pe ritmurile piesei.  Kym Illman participă în fiecare an la concursul de decorat case de Crăciun de pe strada Illman, din Perth, iar anul acesta a ales tema „Gangnam”.

A avut nevoie de 200 de ore pentru a aranja instalaţia luminoasă, a folosit 41.000 de beculeţe şi 2km de cabluri. Spectacolul este programat de pe laptopul său. Instalaţia luminoasă nu costă decât cu 10 dolari în plus faţă de factura normală a sa la curentul electric, scrie theaustralian.com.

De pe data de 15 iulie când a fost lansată, piesa coreanului PSY a fost vizionată de peste 850 de milioane de ori şi a devenit oficial, cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, depăşind piesa „Baby” a lui Justin Bieber.
Hitul sud-coreeanului PSY a reuşit,în luna septembrie, datorită celor 4.676.855 de „Like"-uri, să intre în Cartea Recordurilor, la secţiunea dedicată clipurilor de pe YouTube, la categoria „Cel mai apreciat clip din lume"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite