VIDEO Andreea Paul Vass: "Dacă nu vom aplica măsurile de austeritate asumate de Guvern vom fi nişte tâmpiţi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass a declarat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni la TVR, că este necesar ca să se aplice măsurile de austeritate asumate de Guvern.

Vass a ţinut să precizeze că dacă nu se vor aplica aceste decizii vom fi "nişte tâmpiţi". Consilierul primului ministru a spus: "Dacă nu vom aplica aceste măsuri suntem nişte tâmpiţi! Trebuie să o facem măcar în al 13-lea ceas şi părerea mea este că altă soluţie nu avem. Avem de-a face cu un model economic falimentar".

Mai citiţi şi:

Prigoană ar putea vota debarcarea Guvernului

Pensiile şi salariile ar putea rămâne la nivelul micşorat şi după 1 ianuarie 2010. Condiţia pentru ca aceste venituri să mai crească ar fi ca măsurile de austeritate decise de Guvern să îşi producă efectele, a mai declarat, pentru „Adevărul”, Andreea Paul Vass, consilier economic al premierului Emil Boc.

Ea spune că restructurarea aparatului bugetar, care ar însemna concedierea a „cel puţin” 70.000 de bugetari până la sfârşitul anului, ar trebui să producă totuşi suficiente economii la fondul de salarii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite