Sinucidere cu năbădăi: un bărbat s-a aruncat în gol din apartamentul său şi a căzut peste o fetiţă de 7 ani, omorând-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Coreea de Sud, o sinucidere a dus şi la o crimă din culpă. FOTO Daily Mail
În Coreea de Sud, o sinucidere a dus şi la o crimă din culpă. FOTO Daily Mail

Un bărbat de 40 de ani din Coreea de Sud a decis să-şi pună capăt zilelor, s-a aruncat pe geamul apartamentului în care locuia, iar în cădere a lovit o fată de 7 ani care a murit pe loc.

Bărbatul din Coreea de Sud s-a aruncat pe geam în încercarea de a se sinucide, a căzut de la etajul 10, numai că în faţa blocului se regăsească vecina sa de 7 ani. Au murit amândoi în urma impactului, scrie GlobalPost. Bărbatul nu a fost identificat decât după numele Jang.

După acest incident, fata a fost transportată la spital, dar doar pentru a-i fi pronunţat decesul la puţin timp după ce a ajuns. Se pare că Jang avea probleme de natură psihică şi a primit tratament pentru acestea în trecut. Acesta suferea şi de depresie şi se pare că toate acestea l-au condus la decizia de a se sinucide.

În Coreea de Sud, rata sinuciderile este la un nivel destul de ridicat, aproximativ 50 de oameni aleg să se omoare zilnic. Potrivit unui raport din 2010 al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică la fiecare 100.000 de oameni, peste 33 dintre aceştia erau predispuşi sinuciderii.

Alte ştiri despre Coreea de Sud: 

FOTO Viaţa în Coreea de Sud, între ameninţări cu războiul şi Gangnam style

Coreea de Sud, între ameninţarea unui război şi distracţiile unui stil de viaţă bogat

Scandal sexual în Coreea de Sud: purtătorul de cuvânt al preşedintei Park Geun-hye a fost acuzat de abuz şi exhibiţionism la Washington

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite