Românce prinse a doua oară la furat într-un supermarket din SUA: „Am 14 ani. Nu mă atinge” VIDEO

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două românce, dintre care una susține că e minoră, au fost prinse la furat pentru a doua oară într-un supermarket din SUA. Dacă prima dată hoațele au furat ochelari de soare, de această dată au furat lapte praf de peste 3.000 de dolari. 

Românca s-a recomandat cu numele de „Lavinia” FOTO Youtube (captură video)
Românca s-a recomandat cu numele de „Lavinia” FOTO Youtube (captură video)

O filmare în care polițiștii americani au prins trei românce, Anita, Lavinia și o minoră, furând ochelari de soare dintr-un supermarket Walmart din Florida a devenit virală pe Youtube, strângând peste trei milioane de vizualizări.

Pe canalul de Youtube pe care a fost postată filmarea cu cele trei hoațe a fost postat ulterior, un nou videoclip, cu titlul „Străinii fură din nou din magazin”, care arată că două dintre cele trei hoațe din România, Lavinia și minora, au fost prinse din nou la furat într-un supermarket Walmart.

„Adjuncții șerifului din Lake County, Florida, au răspuns unui magazin local pentru o raportare despre un furt în desfășurare. Angajații Asset Protection monitorizaseră două femei în timp ce încărcau un coș de cumpărături cu formulă pentru copii. Un suspect, o minoră, a fost arestată în timp ce ieșea din magazin cu coșul de cumpărături. Suspectul adult a fost reținut la scurt timp, în apropierea caselor”, se arată în descrierea videoclipului.

În imagini se poate vedea cum polițiștii intervin și le prind pe cele două românce în flagrant. „Am 14 ani. Nu mă atinge”, spune hoața care declară că e minoră. „Asta e. Și minorii fac închisoare”, îi răspunde unul dintre agenți.

În momentul în care este încătușată, una dintre hoațe le spune polițiștilor că o doare mâna. „E ok, asta se întâmplă când furi. Cătușele sunt inconfortabile. Așa și trebuie să fie. (…) Dacă nu furai, nu purtai cătușe”, i-a spus polițistul uneia dintre hoațe.

După ce au spus că sunt din România și li s-au citit drepturile, cele două hoațe au spus că nu au înțeles nimic. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că în căruciorul cu care au ieșit din magazine, hoațele aveau lapte praf de 1.600 de dolari, iar în mașină au mai fost găsite 50 de cutii în valoare de 1.500 de dolari.

Imaginile au stârnit aproape 5.000 de comentarii. „De ce este această femeie recidivistă? Ar fi trebuit să fie deportați cu mult timp în urmă. Când vii legal în America, ei încearcă să găsească orice motiv să te respingă și să-ți refuze cererea. Uită-te la acești oameni. Este atât de patetic. M-am săturat”, este unul dintre comentarii.

„Mama mea a lucrat un an pentru o familie numeroasă romi care conduceau o fraudă bine organizată cu carduri de credit și furt de identitate. Când au transmis mandatele de percheziție, au fost nevoiți să cheme un camion de închiriat pentru a ridica toate bunurile confiscate. Numai peste 20 de televizoare cu plasmă. Șapte membri ai familiei au ajuns la închisoare, iar bunica a sărit efectiv pe capota BMW-ului ei în timp ce încercau să-l ridice. Furtul este un mod de viață în aceste familii”, a comentat altcineva.

„Aceasta este problema pe care o avem în Marea Britanie în special cu bandele românești organizate. Odată ce încalcă legea este nevoie de deportare instantanee. Sunt oaspeți în țările noastre și aleg să abuzeze de ospitalitatea noastră și nu le pasă. Nu toți românii sunt așa și dau un nume prost țării lor. Fiica mea avea un cuplu minunat care locuia lângă ea și îi era rușine să recunoască de unde era. Totuși, amândoi erau oameni muncitori”, a fost un alt comentariu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite