Peste 3.400 de locuri de muncă la târgul Angajatori de Top. Cele mai multe îi vizează pe tinerii cu 1 an de experienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuri de muncă pentru tineri la Târgul Angajatori de Top FOTO Adevărul
Locuri de muncă pentru tineri la Târgul Angajatori de Top FOTO Adevărul

Peste 15.000 de tineri aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi la ediţia de primăvară a Târgului de Carieră Angajatori de Top, care se va desfăşura la Sala Palatului din Bucureşti, în perioada 4 - 5 aprilie 2014. La eveniment şi-au anunţat prezenţa nu mai puţin de 100 de companii care oferă 3.400 de poziţii celor interesaţi.

Potrivit organizatorilor, domeniile cele mai bine reprezentate în cadrul târgului de carieră sunt domeniul IT (36%), Outsorcingul, Ingineria (10%), Financiar - bancar (6%), Audit şi Consultanţa (5%). De asemenea, tinerii participanţi la târg au posibilitatea de a-şi găsi un loc de muncă în domeniul telecomunicaţiilor, în cel al transporturilor dar şi în industria farmaceutică. 

Concret, din cele 3.400 de locuri de muncă scoase la bătaie, 42% sunt disponibile pentru candidaţii cu până la un an de experienţă, 26% sunt destinate tinerilor care au între 1-3 ani de experienţă şi 32% din locurile de muncă sunt destinate candidaţilor cu peste 3 ani de experienţă. 

De asemenea, tinerii pot aplica şi la 20 de programe de tip internship şi trainee, mai anunţă organizatorii. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite