O mamă care a fugit din calea războiului din Ucraina i-a impresionat pe poliţişti: Cu un bebeluş în cărucior şi cu doi copii de mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Română: Această secvenţă, demnă de uitat, s-a încheiat Foto: Facebook - Poliţia Română
Poliţia Română: Această secvenţă, demnă de uitat, s-a încheiat Foto: Facebook - Poliţia Română

O femeie din Ucraina, care a trecut vama Siret cu un cărucior în care avea un bebeluş şi cu alţi doi copii de mână, i-a impresionat pe poliţiştii români. „Un cărucior, o imagine dură şi greu de acceptat”, au precizat reprezenzaţii Poliţiei Române, într-o postare pe o reţea de socializare unde au postat o poză care ilustrează drama unei mămici.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, poliţiştii au publicat o fotografie cu căruţul unei mame ucraineance, unde se afla un bebeluş şi câteva bagaje, şi atrag atenţia asupra tragediei prin care trec vecinii noştri. 

 O mamă, cu mâinile îngheţate şi cu obrajii roşii, împingea cu greu la căruciorul în care se afla un bebeluş, iar cu cealaltă mână îl ţinea aproape pe băieţelul ei de 6 ani, care stătea lipit de fratele mai mare, în vârstă de 8 ani. Totul avea loc pe o stradă din zona Vămii Siret”, spun poliţiştii.

Poliţiştii de frontieră, i-au sărit femeii în ajutor. 

Această secvenţă, demnă de uitat, s-a încheiat cu ajutorul colegilor noştri Alexandru Moroşanu, poliţist în Bacău şi Daniel Zontea, poliţist în Braşov, ambii delegaţii în judeţul Suceava, pentru evenimentele din ultima perioadă” mai adaugă sursa citată.

După cum spune şi Poliţia Română, citând vorbele unui poliţist: „Şi ei au nevoie de – O primăvară frumoasă şi plină de zâmbet”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite