Moda nunților în 2024. Ce nu trebuie lipsească de la cea mai importantă petrecere din viața unui cuplu

0
Publicat:

Sezonul nunților a început deja, dar mai există foarte mulți miri care pun la punct ultimele detalii pentru cea mai importantă petrecere din viața de cuplu. Astfel, organizatorii de evenimente vin cu mai multe sfaturi importante pentru tinerii îndrăgostiți.

Nunta SURSĂ FOTO Arhiva Adevărul
Nunta SURSĂ FOTO Arhiva Adevărul

Micile detalii sunt cele care fac diferența, susțin specialiștii, iar o nuntă reușită nu necesită neapărat și un buget uriaș.

Moda nunților în 2024

Toți mirii visează să aibă parte de o petrecere ca în povești, de care să își amintească cu plăcere peste ani atât ei cât și invitații. Pentru ca evenimentul să fie unul reușit, tinerii îndrăgostiți trebuie să țină cont de mai mult aspecte, susțin organizatorii de evenimente. 

Astfel, micile detalii trebuie tratate cu maximă seriozitate, pentru ca invitații să aibă parte de cât mai multe atracții la petrecere.

Foarte mulți miri care își organizează nunta în 2024 au optat pentru o cabină foto 360. Aceasta este deja o modă, o necesitate la o petrecere. Invitații sunt mereu încântați de această idee, care surprinde cele mai frumoase momente într-un mod inedit. Totodată, dulciurile contează foarte mult. Astfel, mulți miri optează pentru un „candy bar”, de la care invitații se pot servi cu cele mai bune prăjituri. Putem să mai vorbim despre un cocktail bar, unde barmanii pot prepara băuturi alcoolice sau non-alcoolice pentru invitați”, a declarat Paula, wedding planner.

Formație sau DJ la nuntă?

Una dintre cele mai importante decizii pe care mirii trebuie să le ia înainte de marea petrecere este alegerea formației sau a DJ-ului care să întrețină atmosfera la nuntă.

Astfel, multe persoane nu știu care variantă este mai bună pentru a satisface pretențiile invitaților. 

În ultimii ani, foarte mulți tineri optează pentru DJ la nuntă. Este o variantă mai accesibilă, dar la fel de bună ca o formație. Este important să ne uităm la invitații pe care îi avem. Astfel, dacă sunt foarte mulți tineri în sală, care frecventează petrecerile din cluburi sau merg la festivaluri, putem opta fără probleme pentru un DJ. Totodată, dacă avem mai mulți invitați mai în vârstă, putem opta pentru o formație. La fel de mult contează și preferințele cuplului. Dacă mirii sunt tineri, petrecăreți, iubesc muzica de club, pot opta pentru DJ”, a mai spus organizatorul de evenimente.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite