Miracol de Crăciun pentru Marius, măturătorul care nu a îndrăznit să intre la serbarea fiicei sale. Ce cadou uriaș va primi

0
Publicat:

Un miracol a avut loc de Crăciun pentru Marius, măturătorul care s-a rușinat de cum era îmbrăcat și nu a intrat la serbarea fiicei sale. Familia va primi un apartament social cu 3 camere din partea Primăriei Sectorului 3. 

Marius va trăi alături de familia sa într-un apartament social  FOTO observatornews.ro
Marius va trăi alături de familia sa într-un apartament social FOTO observatornews.ro

Totodată, oameni cu suflet, mișcați de povestea tristă a familiei Lețu, au pus mână de la mână și au donat bani. Conform observatornews.ro, până în prezent s-au strâns 39.000 de lei.

Povestea lui Marius a înduioșat o țară întreagă. La serbarea de Crăciun a fetiţei lui cu nevoi speciale, bărbatul nu a îndrăznit să intre în clasă. I-a fost ruşine de hainele de gunoier şi de privirea colegilor fiicei sale. A stat la uşă să-şi asculte copilul.  Un alt părinte a fost emoţionat de drama lui Marius şi a făcut o postare pe Facebook care a devenit virală. Acum, familia va primi ajutorul de care are mare nevoie.

Marius, soţia sa şi cei 6 copii, își duc viața amară într-o cameră de doar 23 de metri pătraţi. Sunt zile în care abia au ce pune pe masă. De multe ori, părinții își rup de la gură pentru a-i putea hrăni pe copii. Cu toate acestea, Marius continuă să muncească. Este măturător la Salubritate de mai bine de 20 de ani. Câștigă 1.500 de lei pe lună, iar chiria camerei în care locuiesc este de 1.000 de lei. Deși are o afecțiune la mână, el continuă să muncească. Soția lui Marius a povestit ce le pune pe masă celor mici.

"Făceam o oală de mâncare pentru copii, ce era, mâncare de cartof sau ciorbă. Dacă nu am avut le-am făcut şi aşa fără carne, fără nimic", "Vă spun sincer, câteodată îi lăsam pe toţi nemâncaţi", o completează Marius.

Povestea a fost spusă pe Facebook

Povestea lui Marius a fost făcută cunoscută înainte de sărbători. Un părinte prezent la serbarea de șa Școala Specială nr.5 a povestit pe Facebook drama prin care trece Marius.

“Vă explic pe scurt… Astăzi am participat la serbarea de Crăciun a piciului meu (nu mai este pici, are 14 ani aproape) la Școală Specială nr. 5. Startul serbării a întârziat deoarece o așteptam pe Nicoleta…

A sosit într-un târziu alături de tatăl ei, un om simplu, SLAB rău și îmbrăcat în costum de lucrător la ADP Sct. 3… Omul s-a învoit, probabil, de la muncă câteva ore să fie alături de fată…

Nu a intrat în sala de clasă, rușinat, probabil de cum este îmbrăcat, și a rămas pe hol… Am intrat în vorbă cu el și am aflat așa:

Are 5 copii acasă, Nicoleta fiind o fată cu probleme locomotorii și mentale… mi-a spus că are 9 pareze, merge foarte greu.

El urmează să-și piardă mâna stânga, de la cot în jos, din cauza unui accident suferit, care i-a secționat tendoanele.

Mișcă doar 2 degete și așa face curat pe stradă.. Îmi explică cum ține matura… Nu știu ce fel de accident a suferit, dar spune că deja are cangrenă și în scurt timp va merge să o amputeze…

Are 30 ani de vechime în muncă pe stradă și un salariu de doar 1500 lei pe lună în mână. Mi-a recunoscut că are zile în care nu mănâncă nimic.

Pe 23 este ziua lui de naștere și spunea că de Crăciun nu are mai nimic de pus pe masă ! EU NU VĂ CER NIMIC… eu o să mă duc în zilele următoare să -i duc un pachet și ceva bani … cât pot și eu… Fratele meu o să mă ajute și el… Eu mă plâng de problemele prin către trec în perioada asta, dar Dumnezeu mi -a arătat că sunt oameni mult mai necăjiți decât mine.

Știu, sunt și alți oameni poate mult mai nevoiași decât Marius (așa îl cheamă ), dar el mi-a ieșit în cale, iar eu o să -l ajut.

Vă urez sărbători fericite…!

P.S. Am uitat să spun că stă cu chirie.1000 lei pe lună chiria și 1000 dările …”, a scris jurnalistul Ionuț Zărescu pe pagină sa de Facebook.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite