Ministerul Sănătăţii anunţă că a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir în 96 de spitale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicamentele vor fi folosite pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu SARS-Cov-2 cu forme medii de boală FOTO Shutterstock
Medicamentele vor fi folosite pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu SARS-Cov-2 cu forme medii de boală FOTO Shutterstock

Ministerul Sănătăţii anunţă că a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir, de peste 7.000 de flacoane care vor ajunge în 96 de spitale, pentru tratamentul pacienţilor cu forme medii de COVID-19.

"În ultimele 2 zile, Ministerul Sănătăţii a distribuit o nouă tranşă de Remdesivir în unităţile sanitare cu paturi care au în tratament pacienţi infectaţi cu SARS-Cov-2. Este vorba despre 7.250 de flacoane de Remdesivir de 100 mg", a anunţat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. 

Medicamentele vor ajunge în 96 de spitale din toată ţara pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu SARS-Cov-2 cu forme medii de boală. 

Potrivit sursei citate, criteriile de repartizare au ţinut cont de necesarul minim de flacoane/pacient tratat şi de numărul pacienţilor internaţi, confirmaţi, în secţii şi în ATI care necesită administrare, conform deciziilor comisiei de specialitate a MS.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite